Veilinghuizen Kunst En Antiek

Door onze jarenlange activiteit in de antiek en brocante kunst etc hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd en beschikken wij over een klantenbestand van binnen en buitenland. Kunstveilingen sotheby s amsterdam aan de emmalaan 23 bestaat al sinds 1974 en is gevestigd in een zakenwijk.

Veilinghuis Voor Kunst En Antiek In Gent Loeckx

Op vrijdag 9 oktober veilen we een grote collectie antiek variërend van porselein klokken aziatica sculpturen meubels etc.

Veilinghuizen kunst en antiek. Links en veel informatie over veilinghuizen kunst en antiek en veilingen. Bij antiekveilingen veilinggebouw de zwaan aan de keizersgracht 474 in amsterdam vind je voornamelijk oude kunst. Bent u liefhebber van kunst en antiek.

De kijkdagen voor deze veiling zijn 27 november van 10 00 tot 21 00 uur en 28 en 29 december van 10 00 tot 17 00 uur. Ordenado veilinghuis kunst antiek temse wij zijn reeds 25 actief in het opruimen van inboedels zowel voor particulieren als bedrijven. Veilinghuis ald fryslân uit ijlst naast sneek veilt kunst en antiek.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen. Kunst en antiek bij veiling alkmaar veiling alkmaar veilt kunst antiek en inboedelgoederen. Van den hende verzorgt uitgebreide en deskundige taxaties op het gebied van kunst antiek en inboedelgoederen gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande kennis van kunst en antiek met accent op de groninger ploeg.

Veilinghuis de ruiter adres. Industrieweg 24 3286 bw klaaswaal informatie. 1 t m 8 december.

Veilinghuizen kunst en antiek veilingen pagina. Veiling kunst antiek gegevens 09 oktober 2020 tijd. Antwerpen amberes www amberes be veilinghuis bernaerts www bernaerts be campo campo www campocampo be campo vlaamse kaai www campo be dvc www dvc be jordaens www jordaens eu veiling.

Veilinggebouw de zwaan is het oudste veilinghuis voor kunst en antiek van amsterdam. We zijn telefonisch bereikbaar op 020 622 0447 en per e mail info dezwaan nl. 18 november 2020 kunst en antiek veilingen in voorbereiding.

Door te kiezen voor ons veilinghuis kiest u voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt. Het is namelijk het oudste veilinghuis voor kunst en antiek in amsterdam. Veiling november 2020 kunst antiek kijkdagen vrijdag 13 november zaterdag 14 november en zondag 15 november 2020 dagelijks van 11 00 17 00 uur.

10 00 18 00 uur locatie. Lees meer veilinghuis aag.

M Burgs Veilinghuis On Twitter Vandaag Alweer De Laatste Kijkdag De Koffie Staat Weer Klaar Tussen 13u En 17u Kunst Antiek Veiling Kunstveiling Antiekveiling Middelburg Zeeland Zeeuws Auction Silver Zilverveiling Https T Co Acl6nmdcu0

Veiling Alkmaar Kunst Antiek Inboedels

De Komende Kunst Antiek Veiling Zal Veilinghuis De Jager Goes Facebook

Veiling Kunst Antiek Veilinghuis De Ruiter

Veilinghuis De Jager

Homepage Zeeuws Veilinghuis

Twents Veilinghuis Kunst Antiek En Inboedelveilingen

Veilinghuis Omnia Groningen Antiek Kunst En Design

Alle Belangrijke Veilinghuizen Alle Antiekveilingen Antiekveiling

Methusalem Kunst En Antiekveiling Veilinghuizen Nl

Homepage Zeeuws Veilinghuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *