Interieur Antiek En Modern

Jun 30 2016 explore robbert tan s board antiek en modern on pinterest. 2 okt 2018 bekijk het bord interieur modern met antiek gemengd van josje crince le roy op pinterest.

Antieke Huismeubelen Zijn De Nieuwe Trend

Verf dan je antieke meubels ook deze kleuren.

Interieur antiek en modern. Door de juiste kleuren met elkaar te combineren past antiek in een modern interieur al snel veel beter. Om nog even niet verder in te gaan op wat voor een antieke meubels je in een modern interieur wilt plaatsen is het goed om te kijken naar de kleuren. Voor 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van antieke meubelen uit de 17e 18e en 19e eeuw.

Ga je voor rood en bijvoorbeeld metallic in het interieur. Antieke tafels antieke kasten antieke bureaus antieke spiegels antieke kroonluchters etc. Een schilderij van een 17de eeuwse meester in een strak modern interieur.

Als je nog meer wilt lezen over hoe je antiek en modern kunt combineren. Binnenhuisarchitecten gebruiken steeds vaker antiek om klassieke elementen in een eigentijds interieur te verwerken. De oorfauteuil is een klassieke tijdloze stoel die comfortabel zit en bovendien nog het meest armoedige interieur een shabby chic uitstraling geeft.

Bekijk meer ideeën over interieur antiek modern. Het is een gemakkelijke en directe upgrade voor een volwassen stijlvolle en sfeervolle woning. Zelfs héél klassieke elementen.

Wij hopen u hiermee een kleine indruk te geven van onze collectie. See more ideas about house design home design. Welkom bij onze collage.

Een 18de eeuwse commode met een abstract schilderij van de jaren 1960 erboven. Onze zeer grote collectie van uitzonderlijke klasse bestaat o a.

Antiek En Modern Gecombineerd In Interieur Groene Bank Antieke Salontafel Berber Kleed Interieur Antiek Interieur Antieke Salontafels

Styling Woontrend 2019 Antiek Is Weer Hot Wonen Co

Modern Interieur Met Klassieke Elementen Hoog Exclusieve Woon En Tuin Inspiratie

Mix Verschillende Woonstijlen Met Elkaar Tips En Diy Makeover Nl

Antiek In Modern Interieur Modern Interieur Antieke Kast Interieur

Trend Oud Versus Nieuw In Het Interieur Het Nieuwsblad Mobile

Mixen Van Antiek In Modern Interieur Booijink En Visser Meubelrestauratie

Mix Verschillende Woonstijlen Met Elkaar Tips En Diy Makeover Nl

Antiek In Een Modern Interieur Kan Dat Wel Roskammeubelen

Styling Woontrend 2019 Antiek Is Weer Hot Wonen Co

Pin Op Project 2 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *