Inkoop Antieke Boeken Rotterdam

Om inzage te geven eerst een lijst met boeken waar wij niets mee kunnen. Als boeken opkoper kopen we gemiddeld 30 van de boeken die je wilt weg doen in.

Antiquariaat Rotterdam Nl De Slegte

Inmiddels bewaren we daar meer dan 130000 boeken.

Inkoop antieke boeken rotterdam. Antieke koffers vintage louis vuitton en goyard autokoffer sport prenten eigen lijstenmakerij antieke model. Met miljoenen boeken in omloop blijft dat natuurlijk een vraag waar een kort antwoord niet voldoende is. Antieke klokken horloges en instrumenten.

Oude en antieke boeken worden alleen getaxeerd op veilingwaarde dus niet op een verkoopwaarde in een antiquariaat. In onze winkel vind je tweedehands boeken en oud papier zoals ansichtkaarten reclame folders foto s fotokaarten en plattegronden. Wij hebben meer dan 2500 keer getaxeerd zelfs in canada en de vs.

Boekenbalie is gevestigd in de spaanse kubus in rotterdam. Antiquariaat de bilt inkoop verkoop van tweedehands boeken second hand books speciaal interesse voor oude geïllustreerde boeken a rackham e dulac k nielsen alicia austin w crane. Ons kantoor en magazijn bevindt zich op de 5e verdieping.

Nonfictie werkt het beste. Restauratie in en verkoop expertises. Bij het taxeren komt veel kijken.

Welkom bij antiquariaat zwaanshals. Wij kopen ieder jaar zo n 30 000 boeken in. Tweedehands boeken verkopen uit een nalatenschap of verhuizing levert.

Van fictie kopen we gemiddeld maar 5 wat ons wordt aangeboden. Is het boek compleet de band of omslag origineel boekblok wel of niet afgesneden wel of niet goed gerestaureerd etc. Ook inkoop van het vorenstaande op dinsdag en zaterdag.

We ontvangen regelmatig een stapel met dozen van klanten die al hun boeken verkopen aan ons. We zijn gevestigd in rotterdam en tilburg. Een overzicht van antiekwinkels antiquariaten en antiekzaken in de regio van rotterdam zuid holland je kunt bij een antiekwinkel antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke en soms ook vintage meubels schilderijen beelden sculpturen overige kunst sieraden klokken curiosa brocante boeken bijbels en soms ook religieuze of devotionalia.

Boeken die we niet inkopen. Mocht je ons willen bezoeken dan kan dat alleen op afspraak. Dit is geen winkellocatie het is niet mogelijk om boeken hier te komen uitzoeken.

Een stapel studieboeken verkopen levert al snel 35 op. We verkopen onze boeken. Op boekenmarkten in heel nederland.

Kats antieke uurwerken en horloges rotterdam. Boekhandel louis tinner anno 2003 houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van tweedehands en antiquarische boeken. Inkoop van tweedehands boeken.

Daarnaast een variatie aan vintage spulletjes. Antiquariaat looijestijn is specialist op het gebied van inkoop verkoop advies en taxatie van tweedehands en antiquarische boeken met vestigingen in rotterdam leiden dordrecht leiderdorp en wassenaar. Vaak vragen klanten wat wij precies wel of niet inkopen.

Gevraagd Antieke Boeken Gedrukt Voor 1800 Antiek Boeken En Bijbels Marktplaats Nl

Molendijk Boeken Antiquariaat Veilingen En Taxaties

Antieke Modeltreinen Udo Becher Isbn 9789020111033 De Slegte

Antiquariaat Atlas Elsje De Leeuwe Home

Inkoop En Verkoop Antieke Boeken Nederlandse Steden En Dorpen

Antiekhandel Jan Rijsdijk Antiekhandel Jan Rijsdijk Dordrecht

Taxatie En Inkoop Van Oude Boeken En Ansichtkaarten In De Lichtmis

Antiekwinkel Antiquair Delft Antiek Verkopen Inkoop

Antiquariaat Zwaanshals

Antiquariaat Zwaanshals

Welke Boeken Zijn Bruikbaar Boekenbalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *