Hang En Sluitwerk Antiek

Unieke 18 eeuws houtsnijwerk. Er bestaat dan ook geen van enigerlei van welke soort sluitwerk of er is iets van terug te vinden bij anresto.

Antiek Hang En Sluitwerk Catawiki

Het hang en sluitwerk is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen zoals ijzer en messing.

Hang en sluitwerk antiek. In ruimere zin ook wel oud deurbeslag raambeslag en luikbeslag genoemd. Er bestaat dan ook geen van enigerlei van welke soort sluitwerk of er is iets van terug te vinden bij anresto. Intussen is de collectie uitgegroeid tot een waar museum op dit gebied.

Met een grote antieke sleutel kon je de zware kasteeldeuren open maken. Bij ons vindt u een groot assortiment met verschillende soorten antiek hang en sluitwerk en scharnieren in oude stijl. Intussen is de collectie uitgegroeid tot een waar museum op dit gebied.

Diverse stukken deurbeslag 2x deurslot lips kastmaat 205 x 90 mm 1x 2 sleutels en 1x 1 sleutel maat kruk tot sleutel en. Antiek hang en sluitwerk oude sleutels. De boekenkist en de bijbehorende antieke sleutel zijn nu nog te.

Bij bestellingen vanaf eur 100 wordt uw bestelling zelfs gratis thuisbezorgd binnen nederland en belgiƫ. Antiek hang en sluitwerk anresto decor is reeds meer dan 25 jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag. Bij meubelrestauratie is het lastig om aan de juiste onderdelen te komen.

En in de gouden eeuw wist hugo de groot in een boekenkist uit slot loevestein te ontsnappen. Antiekbeslag nl is de online winkel voor kwaliteits hang en sluitwerk voor uw antiek tegen scherpe prijzen. In de middeleeuwen maakte de slotenmaker reeds smeedijzeren sloten.

Zwaar scharnier antiek brons dubbel gerold ijzer 152mm x 32mm. Intussen is de collectie uitgegroeid tot een waar museum op dit gebied. Anresto decor is reeds meer dan 25 jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag.

Allemaal oud en in gebruikte staat maar dat kan je oude kast net dat beetje extra geven. Hang en sluitwerk voor klassieke landelijke industriƫle en moderne nieuwe en bestaande meubels zoals scharnieren schuifjes sloten sleutels sleutelplaatjes en ladegeleiders. Antiek hang en sluitwerk.

Antiek beslag en sluitwerk anresto decor is reeds meer dan 25 jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag. U kunt hier uw sluitwerk grepen knoppen scharnieren wieltjes ornamenten bevestigings materialen en meer online bestellen en voor eur 4 95 binnen nederland laten thuisbezorgen. Er bestaat dan ook geen van enigerlei van welke soort sluitwerk of er is iets van terug te vinden bij anresto.

Laat uw hang en sluitwerk smeden. Antiek hang en sluitwerk sleutels ornamenten een prachtige oude antieke kast maar mis je net het oude sleutelplaatje sleutel of greepje.

Hang Sluitwerk Mammoet Oude Bouwmaterialen

Oud Hang En Sluitwerk Koper Messing En Ijzer Catawiki

Groot Assortiment Antiek Hang En Sluitwerk Mercator Co

Antiek Hang En Sluitwerk Oude Sleutels De Sleutelkluis

Groot Assortiment Antiek Hang En Sluitwerk Mercator Co

Antiek Hang En Sluitwerk Home Facebook

Tags Art Nouveau Deurgrepen Deuren Hang Historisch Antiquiteit Hardware Begin Van De Eeuw Art Nouveau Benodigdheden Voor Antieke Deur Porselein Deur Hardware

2e Hands 2e Kans Restauratie Van Antiek Hang En Sluitwerk

Hang En Sluitwerk Van Messing Antiek Deurplaten Erg Moo Deurknoppen Antiek Ramen

Antiek Hang En Sluitwerk Home Facebook

Anresto Antiek Hang En Sluitwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *