Al het getoonde deurbeslag is ook in de fysieke winkel te bezichtigen en direct uit ruime voorraad aan te schaffen. Kies voor een klassieker op de deur met onze deurklinken op rozet in antieke finish.

Deurbeslag Antiekbeslag Nl Online Winkel Voor Uw Antiek

Nieuw ophalen of verzenden.

Deurbeslag antiek. Historisch deurbeslag antiek rozetten passend op iedere deur een individueel deurbeslag in de antieke stijl voor de deur of deur. Wilt u het deurbeslag bezichtigen. Pagina 1 van circa 71 700 resultaten voor deurbeslag antiek 0 332 sec.

Onze ruime collectie deurkrukken is ingedeeld in praktische lifestyles die aansluiten bij woontrends en stijlen. Er bestaat dan ook geen van enigerlei van welke soort sluitwerk of er is iets van terug te vinden bij anresto. Deurbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u aan of in uw deur kunt monteren.

Antiek deurbeslag anresto decor is reeds meer dan 25 jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag. Wij bieden de oplossing om uw oude pand te voorzien van deurbeslag in de juiste stijl zoals deurklinken deurkrukken raambeslag voordeurbeslag espagnoletsluitingen knopjes toiletsluitingen vrij en bezet keukenkastbeslag en verdere aanverwante zaken. Intussen is de collectie uitgegroeid tot een waar museum op dit gebied.

De deurkrukken zijn geĆÆnspireerd op belangrijke interieurstijlen uit het verleden zoals de jaren 30 en art nouveau. De kracht van deze deurknoppen zit m in de verfijnde uitstraling en warme kleur. De rijksstraatweg is de oude weg van amsterdam naar utrecht en werd ooit aangelegd door napoleon en loopt grotendeels langs de prachtige vecht met al zijn buitens en koopmanshuizen.

Voor een binnendeur heeft u een deurkruk of deurknop nodig in combinatie met scharnieren. Online deurbeslag shop je op deurbeslag nl in allerlei finishes vormen en kleuren. Deurknoppen antiek antieke deurknoppen zijn een mooie toevoeging in brocante klassieke of landelijke interieurs.

Bij het vervangen van uw deur moet u met veel situaties rekening houden. Binnendeurbeslag voor elk interieur. Toiletsluiting overslag recht brons antiek.

De galanterie een winkel in antiek curiosa gesitueerd in het plaatsje nieuwersluis 15 km vanaf hartje amsterdam en 15 km vanaf hartje utrecht. 99 00 20 aug. Retro deurbeslag nl de webwinkel voor hang en sluitwerk uit de periode 1890 tot 1940.

Neem nu onze industriƫle deurkrukken vol minimalistische vormen en donkere kleuren ook voor een jaren 30 tonmodel deurklink zwart deurbeslag en moderne. Retro deurbeslag is een initiatief van de galanterie een winkel in antiek en divers deurbeslag sinds 1996 gevestigd in nieuwersluis.

Handgesmede Deurbeslagset Ijzer Antiek Deurbeslag Geschikt Voor Handgemaakt Eu

Antiek Anresto Antieke Deurklinken Antieke Deurbeslag Sloten Slotje Antiek Met Sleutels Sierbeslag Antieke Scharnieren Interieurbeslag Deuren Bouwbeslag Kastdeuren Sluitwerk

Klassiek Histories Deurbeslag Antiek Replica Deurklinken En Schilden Pz92 Deurbeslag Antiek Deurklink

Deurbeslag Antieke Stijl Beslag Kamerdeurbeslag Messing Retro Handgemaakt Eu

Antiek Messing Deurbeslag Voordeur Wilhelmina Periode Barokbeslag Countryclassicdesign Eu

Historisch Deurbeslag Antiek Rozetten Passend Op Iedere Deur Handgemaakt Eu

Antiek Anresto Antieke Deurbeslag

Rozetten Set Antieke Stijl Deurbeslag Met Rozetten Kamerdeur En Deco Rustique Be

Antiek Ijzeren Deurbeslag Voor De Voordeur Handgemaakt Eu

Antiek Deurbeslag Messing Met Veiligheidsvbevestiging Deurbeslag Voor Handgemaakt Eu

Deurklinken Paar Met Rozetten Brons Antiek Met Zwart Porselein 7dk1942 44 80eur Interieurbeslag Be Webwinkel Voor Deurkrukken D Picaportes Y Colores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *