Brocante Antiek Heusden Vesting

Brocantemarktheusden nl brocante en antiek markt in heusden vesting met brocante en vintage en curiosa tegenover brouwerij kareltje op het burchtplein 10 maal wordt deze brocante markt ja. Wij wensen iedereen een goed 2020 met veel web winkelplezier.

Naam Title

Van prachtig kristal tot stoer zink hippe vintage antiek en franse paspoppen.

Brocante antiek heusden vesting. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting. Het is daarom dat stichting brocante markt in heusden vesting in heusden vesting juist hier actief is en vanaf de eerste zaterdag in maart organiseren zij 10 keer per jaar een brocante en antiek. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting.

Heusden vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt met zijn pittoreske middeleeuwse steegjes en pleintjes. Zaterdag 6 maart staat er weer. Zaterdag 5 september staat de volgende editie.

Een overzicht van antiekwinkels antiquariaten en antiekzaken in de regio van heusden noord brabant je kunt bij een antiekwinkel antiquair antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke en soms ook retro vintage en tweedehands meubels schilderijen beelden sculpturen overige kunst sieraden klokken curiosa brocante boeken bijbels en soms ook. Welkom in de webwinkel van d oude waght in. Brocante vintage treasures heusden vesting heusden.

Heusden vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt met zijn pittoreske middeleeuwse steegjes en pleintjes. Stichting brocantemarkt in heusden vesting organiseert op de eerste zaterdag van de maand een brocante en antiek markt op het burchtplein in heusden. Stichting brocantemarkt in heusden vesting organiseert 10 maal per jaar op de eerste zaterdag van de maand een brocante en antiek markt op het burchtplein in heusden.

Site brocantemarktheusden nl nu online. Engels zilver en emaille. Voor 1 00 rijdt er een koets van de parkeerplaats vestingstraat.

Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december staan 60 top brocanteurs met de mooiste vondsten uit binnen en buitenland op het burchtplein. Brocante vintage treasures heusden vesting.

Brocante Heusden Theusden Twitter

Brocante Antiek Heusden Vesting Uitgaanskrant Com

Brocante Antiek Heusden Vesting 4 Oktober 10 Uur Tot 17 Uur Burchtplein Heusden Vesting 50 Kramen Vol Brocante Antiek Retro En Vintage Vintage Retro Antiek

Naam Title

Brocante En Antiek In Heusden Gaat Weer Van Start

Inschrijving 2015 Brocante Antiek Heusden Vesting Brocante Juli Oktober

Brocante Antiek Heusden Vesting Uitgaanskrant Com

Brocante Vintage Treasures Heusden Vesting Home Facebook

Brocante Antiek Heusden Vesting 10 X Per Jaar Gratis Entree Burchtplein Heusden Vesting 50 Kramen Brocante Antiek Vintage Industrieel Unieke Brocante

Brocante Antiek Heusden Vesting Uitgaanskrant Com

Brocante Antiek In Heusden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *