Antieke Papegaaienkooi

Koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online vergelijk alle prijzen en bespaar veel geld. Met deze mooie.

Pin Op Lija Ssale

Er zijn 655 rvs papegaaienkooi leveranciers vooral gevestigd in east asia.

Antieke papegaaienkooi. Met deze mooie. Er zijn allerlei verschillenden soorten en maten parkietenkooien te koop maar groter is altijd beter. Rvs papegaaienkooi producten zijn het populairst in north america mid easten western europe.

De kooi is voorzien van een dakje dat open kan. Deze variant met antieke uitstraling heeft een donkere standaard en tralies met messing look. De papegaaienkooi villa dahlia is een ruime hoekkooi die zeer geschikt is voor zowel ara s als kaketoes.

Antieke papegaaienkooi met tafeltje. Tevens een gemakkelijke uitschuiflade om zo de kooi schoon te kunnen maken. Hoog en 6 5 cm breed.

De papegaaienkooi polly bevat 3 zitstokken en 4 water voerbakken. Geschikt voor kleinere papegaaiensoorten en grote parkieten. Porseleinen vogeltje in het kooitje.

Strong papegaaienkooi isa grijs deze papegaaien kooi van strong heeft een tralie dikte van 4 mm met een afstand van 20 mm. De belangrijkste leverancierslanden of regio s zijn china taiwan china en india die respectievelijk 96 2 en 1 voorzien van rvs papegaaienkooi. Papegaaienkooi polly wit is een goede kooi voor uw papegaai.

Bergen op zoom vandaag. De papegaaienkooi polly bevat 3 zitstokken en 4 water voerbakken. Us 275 00 us 283 00 set.

Zo goed als nieuw ophalen of verzenden. Van de goedkope beeztees en ferplast parkietenkooien tot de luxere montana kooien van hoge kwaliteit genoeg keuze dus voor uw parkiet. Limoges vogelkooitje antiek porselein curiosa vogelkooi kooi.

Ferplast papegaaienkooi max 6 is een ronde papegaaienkooi met standaard. Tevens een gemakkelijke uitschuiflade om zo de kooi schoon te kunnen maken. Ruud bergen op zoom.

8020 chinese grote vogelkooi voor koop ara grote papegaaienkooi. Chinese antieke bamboe outdoor opknoping vogelkooi. Papegaaienkooi polly wit is een goede kooi voor uw papegaai.

Ruud bergen op zoom. Bergen op zoom vandaag. Beslist be het grootste assortiment voor uw huisdier.

De kooi is voorzien van een dakje dat open kan. De kooi is voorzien van een tweedelige opvangbak voor vuil en is hierdoor makkelijk schoon te maken. Het totalen gewicht van deze papegaaienkooi is 37 kg.

Kooi te koop ivm nieuwe hoek kooi montana papegaaienkooi haiti antiek nieuw prijs 299 vraagprijs 100 in echt limburg. Verder staat de kooi op wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Verder staat de kooi op wieltjes waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.

Us 3 00 us 3 30 stuk. Antieke papegaaienkooi met tafeltje.

Slvgm4sqpgxvhm

Slvgm4sqpgxvhm

Slvgm4sqpgxvhm

Mega Grote Antieke Vogelkooi Papegaaienkooi Ijzer Catawiki

Antieke Engelse Handgemaakte Papegaaienkooi Messing Izgst Vogels Hokken En Kooien Marktplaats Nl

Denver Papegaaienkooi Kleur Antiek Donkergrijs Parrots Fun

Kavel Fotos

Montana Haiti Antiek Avonturiashop

Bronze Large 100 Cm Parrot Cage 20th Century Catawiki

Geelkoperen Papegaaienkooi Met Houten Gedraaide Knop Galerietje Nl Houten Interieur Knopen

Mega Grote Antieke Vogelkooi Papegaaienkooi Ijzer Catawiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *