Antieke Inboedel Te Koop

Komt uit een frans kasteel midden 1800 en is uniek fijntjes en niet te grof met mooie fazanten uitgesneden op de 2 deuren en in de punt van de kast. Komplete inboedel ook apart te koop.

Inboedel Te Koop Archieven Woningontruimen Kees Talen

1 pagina 1 van 1.

Antieke inboedel te koop. Biedermeier tafel antiek inboedel te koop. Prachtige staat en prachtige voet. Inboedel in mooie staat alles afzonderlijk te koop foto1 4 antieke stoelen foto2 spiegel foto3 en 4 hanglampen foto5 antieke tafel verlengbaar met 2 delen 97×130 260 foto6 6 ophalen.

Wij hebben een zeer mooie antieke kast te koop van midden 1800 en nee niet een grove eerder een fijne kast. 25 augustus 2020 21 15 uur aangepast 26 augustus 2020 11 29 uur door doron sajet. 4 stuks vorig jaar opnieuw bekleed.

Zijn meer dan 100 jaar oud. Contacteer ons op 0476 48 68 28 of via info aankoop antiek be als u een inboedel te koop hebt en een vrijblijvende en gratis expertise wenst. Inboedel te koop mvg.

Bedden te koop prijs over. Antieke kast 2 inboedel te koop. 17 aanbiedingen in november koop of verkoop antieke inboedel op marktplaats bekijk lokale aanbiedingen.

Antieke kast inboedel te koop. Aankoop inboedels verkoop antiek brocante inkoop van verzamelvoorwerpen munten medailles postzegels inboedel te koop opkoop inboedel aankoop inboedels leegmaken en opruimen van woningen opkoper van antiek en brocante voorwerpen verzameling verzamelingen. Antieke meubelen faillissement verkoop inboedel opkopen inboedel te koop inboedel verkopen overlijden en inboedelverdeling woningontruimen wij leveren de woning bezemschoon op wij kopen allerlei soorten inboedels en zorgen ook voor een bezemschone oplevering van alle soorten woningen en panden.

Voor onder andere meubelen zoals antieke kasten wordt aangeraden om geen water te gebruiken en om zoveel mogelijk van de originele afwerking te behouden. Kopjes maaltijdkarretjes en andere inboedel van failliete indiase boeing te koop. Nog door de vader van mijn vader gemaakt.

Eventuele opmerkingen of iets meer informatie. Wij verkopen onze antieke meubelstukken. Het schijnt duits antiek te zijn genaamd krun.

Verkoop eenvoudig antieke inboedel. 550 00 1 nov.

Antieke Meubels Klassieke Meubels Inboedels Te Koop Antiek Meubels Stoelen En Sofa S 2dehands

Inboedel Te Koop Archieven Woningontruimen Kees Talen

Te Koop Gevraagd Antiek En Barok Inboedels Antiek Meubels Kasten Marktplaats Nl

Kuipers Kunst En Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden Twente

Te Koop Gevraagd Antiek En Barok Inboedels Antiek Meubels Kasten Marktplaats Nl

Inboedel Te Koop Inboedeltekoop

Aankoop Van Antieke Inboedels Kunst En Losse Antieke Stukken

Kuipers Kunst En Antiek Inkoop Verkoop Taxatie Delden Twente

Inboedel Te Koop Inboedeltekoop

Verkoop Volledige Inboedel Met Veel Antiek Zwartsluis Actueel Zwartsluis Actueel

Antieke Kast Te Koop Archieven Woningontruimen Kees Talen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *