Antiek Parfumflesje Met Zilveren Dop En Voet

Op de voorkant van de fles zit een zilveren schild met sierlijke gravering. Fraai antiek glazen parfumflacon met zilveren hals en dop binnenzijde van de dop goud verguld inclusief het originele glazen bin.

Parfumflesje Met Zilveren Dop En Voet Catawiki

45 00 3 nov.

Antiek parfumflesje met zilveren dop en voet. Antiek parfumflesje met zilveren hals en dop met binnenstop. Zware stevige flacon fraai geslepen kristal in goede staat 1 chip zie foto lichte slijtage. Zie de foto s voor een compleet beeld van wat u krijgt wordt.

Hoogte 10 cm gewicht 46 gram. De zilveren dop is in een bloemvorm en sluit goed. Gefacetteerde kristallen flacon met zilveren dop en voet en kraag.

Al het zilverwerk is gedecoreerd door zilverbewerkingen hoogte 12 cm fraai antiek hollands flesje met gebruiksspoortjes op het edelmetaal hetgeen wijst op een graag gebruikte flacon. Een leuk antiek kristal parfumflesje met hollands gekeurd zilveren dop hals voet en voorplaat gekeurd met zwaardjes en het glaze ophalen of verzenden 65 00 8 sep. Frans eau de toilet flesje met zilveren dop en.

Compleet met kristallen binnenstopje. 60 antieke zilveren art deco broche amsterdamse school. Gefacetteerde kristallen flacon met zilveren dop en voet en kraag.

21 aug 2016 ovaal kristallen parfumflesje op zilveren voet. Zie de foto s voor een compleet beeld van wat u krijgt wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend. Kraag zit niet vastgelijmd.

Al het zilverwerk is gedecoreerd door zilverbewerkingen ciseleer gemerkt met het oudste zwaardje 1815 1906 hoogte 12 cm fraai antiek hollands flesje met gebruiksspoortjes op het edelmetaal hetgeen wijst op een graag gebruikte flacon. Antiek boheems kristallen parfumflesje met hollands bewerkt zilveren dop ca 1880. 9 3 cm 4 2 cm.

Nederlands zilver 835 1000 1814 1905 het kristal is prachtig rood beschilderd met bloemen krullen en aan de achterzijde een vogel. Het kristallen stopje ontbreekt. Antiek kristallen schaaltjes met zilveren rand van van kempen.

Een heel mooi charmant antiek parfumflesje met zilveren dop hals voet en voorplaat alles gekeurd met het oude zwaardje hoog 11 ophalen of verzenden 75 00 29 okt. Parfumflesje met zilveren dop grote lange parfumflacon met een zilveren dop en montuur en een kristallen binnenstop gemaakt in de 19e eeuw gemerkt met een zwijnskopje wat gebruikt is als herkeur van 1831 tot 1893. De zilveren dop is rijkelijk bewerkt.

Zwaar kristallen roomstel met gekeurd zilveren voet. Kraag zit niet vastgelijmd. Nederlands parfumflesje met zilveren dop.

Zilveren vingerhoedje des moines iowa. Een prachtig mooi gaaf antiek kristal parfumflesje met een mooi bewerkte zilveren dop hals voet en voorplaat alle gekeurd me ophalen of verzenden 75 00 3 okt.

Parfum Flesje Met Zilveren Dop En Voet Antiek Goud En Zilver Marktplaats Nl

Antiek Parfumflesje Op Zilveren Voet En Met Zilveren Montuur Parfumflesjes Antieke Parfumflesjes Zilver

Forse Antieke Kristallen Odeurflacon Parfumflesje Mer Catawiki

Kristallen Parfumflesje Met Zilveren Dop Montuur En Voet Catawiki

Antiek Kristallen Parfumflesje Met Zilveren Dop Perfume Bottles Perfume Small Bottles

Kristallen Parfumflesje Zilveren Hals Dop En Voet 19e Eeuw Bestel Bij Mittens Nl

Kristallen Parfumflesje Zilveren Hals Dop En Voet 19e Eeuw Bestel Bij Mittens Nl

Pin Van Alice Weltmer Op Perfume Bottles Antieke Parfumflesjes Parfumfles Parfumflesje

Parfumfles Met Zilveren Dop 19e Eeuw

Twee Antieke Parfumflesjes Met Zilveren Dop En Hals Catawiki

Pin Op 1 Antiek Zilver Nr 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *