Antiek Kindermutsje

Eventueel met hun favoriete film of tv serie figuur. Verzenden risico en kosten koper zie ook mijn andere advertenties voor meer streekdracht en antiek.

Helaas Pagina Niet Gevonden Muts Antieke Kleding Klederdracht

14 verzendkosten voor de koper ophalen mag natuurlijk ook altijd.

Antiek kindermutsje. Kanten mutsje van een volendammer klederdracht handwerk met rozetten in roze. Kijk ook bij mijn andere. Antiek babymutsje van nederlandse klederdracht vermoedelijk oosten van het land.

Koop en verkoop antiek en kunst op marktplaats. 19e eeuws echt batist. Oude steenfabriek vol antiek klassiek en oud industrieel beschrijving 0ude en antieke bouwmaterialen tuinmeubels en objekten meubels kachels verlichting industrieƫl antiek en etnografica uitgestald in een oude steenfabriek aan de maas op 3000 m2.

Ondanks de ouderdom nog in goede staat. Een antiek kanten victoriaans kindermutsje. Brocante antiek vintage verzamel decoratie landelijk.

Kinder items zoals wantjes mutsen of dassen zijn leuke winter assesoires om zelf te maken of cadeau te doen bijvoorbeeld met de kerst. Op mijn noorse patronen pagina s staan nog veel meer leuke inbreipatronen van simpel tot ingewikkeld. Het begint op marktplaats.

Mooi handwerk met de sierlijke details van de golfjes en zijden koortjes. Oud chinees kindermutsje met de hand geborduurd we hebben nog 2 anderen een met vezilverde ornamenten er op en een met zilveren ornamenten er op maar die zijn wat duurder verzend. 35 00 27 sep.

Een prachtig antiek stukje. Antiek kindermutsje 1850 kan ook gebruikt worden voor een grote pop kijk ook eens naar mijn andere advertenties. Katoen kindermutsje de muts kan je achter op maat vast maken.

Van rond 1880 ook leuk voor op een antieke pop. Antiek en kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Antiek fair isle baret das en wanten breipatroon.

76 aanbiedingen in november bekijk alles met mutsje. Aan de binnenkant zit iets los maar niet zichtbaar aan de buitenkant. Mutsje kan gerimpeld worden dmv koortjes.

Antiek Brocante Belle Epoque Hoed Hoedje Mutsje Hoeden Belle Epoque Antiek

Pin Van Riek Bruin Op Kindermutsjes Child S Bonnets

Muts High Resolution Stock Photography And Images Alamy

Gehaakt Mutsje Antique Style Style Antiques

Antiek Kindermutsje Antiek Kleding En Accessoires Marktplaats Nl

Muts High Resolution Stock Photography And Images Alamy

Babymutsje Van Kantbreiwerk Broek In Waterland 1850 Het Geheugen Van Nederland Online Beeldbank Van Archieven Musea En Bibli Broeken Babymutsje Breiwerk

Sold Price Antieke Muts Steker Geelgoud 14 Kt Antique Hat Pin Yellow Gold 14 Ct October 3 0118 9 30 Am Cest

Muts Van Geborduurde Tule En Kant Uit Heemstede Noordholland Amstelland Tule Kant Muts

De Muts En De Poffer Floral Rings Jewelry Costume Jewelry

Online Beeldbank Van Archieven Musea En Bibliotheken Gehaakte Muts Klederdracht Muts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *