Antiek Haarlem Inkoop

Voor al uw antiek. Dit winkeltje is opgezet met het idee dat als mensen iets zat zijn zij dit niet hoeven weg te gooien.

Gerrit Jan Van Antiekwinkel Nisista In Ons Eigen Huis Verandert Het Interieur Heel Vaak Indebuurt Haarlem

Inkoop in de regio haarlem 06 16553686 bel mij op 09 00 uur 23 00 uur bereikbaar ophalen in nl.

Antiek haarlem inkoop. Een overzicht van antiekwinkels antiquariaten en antiekzaken in de regio van haarlem noord holland. Het kan gebeuren dat u een stuk kunst of waardevol voorwerp wilt verkopen doordat u kennis verrijkt is of u gegroeid bent tot een andere stijl of het gewoon wilt inruilen voor iets anders. Koperboutique yvonne is een klein antiekwinkeltje in haarlem dat al 44 jaar bestaat.

Je kunt bij een antiekwinkel antiquair antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van. Welkom bij van tol antiek. Restauratie van antieke en klassieke meubelen in haarlem.

De website is nog niet helemaal klaar. De laatste 12 jaar heb ik een winkel in de binnenstad van haarlem waar u natuurlijk van harte welkom bent. Het veilinghuis werd eerst door de notarissen van de vereniging der notarissen te haarlem gerund en daarna door de familie brinkman en hun personeel.

Nu is daar al een jaar een webwinkel bij. Van den bos antiek restauratie in haarlem is een allround restauratiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de restauratie van al uw geliefde antieke meubelen. Inkoop in de regio heemstede 06 16553686 bel mij op 09 00 uur 23 00 uur bereikbaar ophalen in nl.

Welkom bij antiquariaat hovingh schatkamer vol boeken in het mooie haarlem. Kleine houtstraat 102 2011dr haarlem. Van moderne romans strips en lees verder.

Achter de mooie pui bevinden zich 4 ruimten en een verscholen gang vol boeken. Misschien hebt u iets geërfd waar u geen affectie voor voelt of is het totaal niet uw smaak. Restauratie in en verkoop van antieke meubelen.

De oprechte veiling te haarlem voormalig notarishuis veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van nederland. Kom kijken naar ons online aanbod. Hij wordt nog steeds verder gevuld.

Inkoop verkoop van antiek. Koper tin antiek en curiosa. Eerst als restaurator van antiek zilver en juwelen en later ook als handelaar.

Cornelissteeg 12 2011ea haarlem. Open van dinsdag tot zaterdag van 12 tot 17 uur. Op 3 06 km afstand kunst en antiek jan pelgrom.

Antiekrestauratie antiek inkoop en verkoop antiek taxatie na brandschade en transport van uw antieke meubilair bij verhuizing in haarlem. Klik hier om naar de homepage van van den bos antiekrestauratie te gaan. Op 3 06 km afstand r a g.

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en werken al 24 jaar met veel vakkennis plezier en vooral passie aan al uw antieke klassieke en moderne meubelen. Inkoop verkoop van antiek.

Marty S Antiek Brocante En Inkoop

Gerrit Jan Van Antiekwinkel Nisista In Ons Eigen Huis Verandert Het Interieur Heel Vaak Indebuurt Haarlem

Van Den Bos Antiekrestauratie Gespecialiseerd In Het Restaureren Van Uw Geliefde Antieke Meubelen

H O Foppen Antiek Inkoop Verkoop

H O Foppen Antiek Inkoop Verkoop

Antiekrestauratie Antiek Inkoop En Verkoop Antiek Taxatie Na Brandschade En Antiektransport Bij Verhuizing In Haarlem

Het Goois Antiek Inboedelhuis Inkoop En Ontruiming Antiekwinkel In Blaricum

Antiekrestauratie Antiek Inkoop En Verkoop Antiek Taxatie Na Brandschade En Antiektransport Bij Verhuizing In Haarlem

Antiekwinkel Antiquair Amsterdam Antiek Verkopen Inkoop

Van Den Bos Antiekrestauratie Gespecialiseerd In Het Restaureren Van Uw Geliefde Antieke Meubelen

Antieke Meubels Verkopen Wij Kopen Graag Uw Antieke Meubelstukken Bel Of Mail Geheel Vrijblijvend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *