Antiek En Brocante Evelien Alkmaar

Laat de langestraat en de laat eens een keer links liggen en herontdek straatjes als de hekelstraat en de marktstraat. Bij antiek en brocante evelien is 1 persoon werkzaam.

Antiek En Brocante Evelien Alkmaar Oozo Nl

See more ideas about alkmaar vintage vintage shops.

Antiek en brocante evelien alkmaar. Een overzicht van antiekwinkels antiquariaten en antiekzaken in de regio van alkmaar noord holland je kunt bij een antiekwinkel antiquair antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke en soms ook retro vintage en tweedehands meubels schilderijen beelden sculpturen overige kunst sieraden klokken curiosa brocante boeken bijbels en soms ook. Naam noodzakelijk email adres noodzakelijk klik hier om je antwoord te annuleren. Indien gewenst verbinden we direct door bel nu 1822.

Antiek en brocante evelien in alkmaar breedstraat 36 1811hg telefoonnummer informatie en kaart van antiek en brocante evelien rubriek kringloopwinkel. Breedstraat 36 alkmaar. 0 reviews plaats review.

Al 13 jaar heeft evelien een antiek en brocante winkeltje in alkmaar. 24 7 geopend bel 0906 400 1822 0 90 p m 1. Dinsdag donderdag tot en met zaterdag van 12 00 tot 17 00 uur.

Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 37148024 en is gelegen in binnenstad west in de gemeente alkmaar. Bij antiek en brocante evelien in alkmaar kan je terecht voor antiek items en brocante items. Antiek en brocante evelien 0 reviews reageer op deze review.

Antiek en brocante evelien. Actueel adres telefoonnummer en openingstijden voor antiek en brocante evelien in alkmaar vindt u in dé lokale bedrijvengids detelefoongids nl. In het bruisende centrum van het historische alkmaar barst het van de leuke en hippe vintage winkeltjes met ieder een eigen specialiteit identiteit en onderscheidende visie en aanpak.

De onderneming antiek en brocante evelien is gevestigd op achterstraat 15 te alkmaar en is actief in de branche winkels in antiek en tweedehands goederen. Dec 17 2012 de alkmaarsche courant zette al vintage kleding accessoire en meubelwinkels op een rij en stippelde een vintage route uit door het centrum van alkmaar. Hulp nodig met het vinden van antiek en brocante evelien in alkmaar.

Antiek en brocante evelien. Je kunt er alles vinden zoals zilveren en gouden sieraden fotolijstjes kandelaars hoeden bestek servies kristallen kroonluchters antieke doopjurkjes en nog zoveel meer openingstijden. 8 8 1822 nl nummerinformatie open.

Galerieën kunst antiek. Alkmaar is helemaal upcoming en doet niet onder ten opzichte van amsterdam of haarlem.

Antiek En Brocante Evelien Alkmaar Adres 1811 Lh Telefoon

Little Sweet Things Brocante Winkel Route In Alkmaar

Little Sweet Things Brocante Winkel Route In Alkmaar

Antiek En Brocante Evelien Alkmaar Oozo Nl

Antiek En Brocante Evelien Alkmaar Oozo Nl

14 Evelien Antiek En Brocante Vintageroute Alkmaar

14 Evelien Antiek En Brocante Vintageroute Alkmaar

Vintage Winkels Alkmaar In Trek Vintage Winkels Vintage Antiek

Antiek En Brocante Evelien Alkmaar Oozo Nl

Antiek En Brocante Evelien In Alkmaar Kringloopwinkel Telefoonboek Nl Telefoongids Bedrijven

Antiek En Brocante Evelien Breedstraat 36 Vintage Winkels Vintage Brocante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *